FN02025: CREACIÓ D'ESDEVENIMENTS INNOVADORS EN EL MEU RESTAURANT
De 28/04/2025 al 29/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 22/04/2025
Gestió
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració8 horas
DocentsAMORÓS KERN, EDUARDO
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades del sector turisme de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusEnsenyar als participants a planificar, dissenyar i executar esdeveniments únics i memorables en els seus restaurants, utilitzant creativitat, tendències actuals i enfocaments personalitzats per a atraure a nous clients i fidelitzar als existents.
Continguts1. Introducció a l'organització d'esdeveniments en restaurants.
2. Tendències actuals en esdeveniments gastronòmics
3. Disseny d'experiències sensorials i creatives
o Com combinar elements visuals, auditius i olfactoris per a crear una experiència única.
4. Planificació i desenrotllament d'un esdeveniment innovador.
5. Estratègies de màrqueting per a promocionar esdeveniments en restaurants
o Com utilitzar influencers i col·laboracions locals per a atraure més clients.
6. Fidelització de clients a través d'esdeveniments
o Programes de filiació, recompenses i promocions exclusives per a assistents recurrents.
7. Logística i gestió d'esdeveniments en restaurants.
8. Mesurament de l'èxit dels esdeveniments
o Com mesurar el retorn d'inversió (ROI) dels esdeveniments.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.