FN02221: FORMACIÓ BÀSICA EN MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL·LERGÒGENS
De 24/09/2021 al 24/09/2021
Tancat
Termini d'inscripció de 26/07/2021 a 15/09/2021
Formació Complementària
CDT ALICANTE
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 14.00h.
Duració5 horas
DocentsALBORT PEÑA, FRANCISCO
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPersones en situació de desocupació o millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció registranse en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i DARDE en vigor, o be, autoritzar LPD i consulta PAI al omplir l'inscripc
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments i gestió d'al·lergògens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de de treball en aquesta matèria, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts-Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics.
-Higiene del manipulador d'aliments.
-Instal·lacions, equip: L+D.
-Recepció de matèries primeres i emmagatzemament.
-Preparació, cuinat i servici de menjars.
-Gestió d'alérgens en hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.