FN02324: MENÚS D'ORIGEN VEGETAL: PLANT BASED
De 08/07/2024 al 11/07/2024
Obert
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 09.00 a 14.00h.(lunes a jueves)
Duració20 horas
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusAprendre les tècniques de la cuina d'origen vegetal, aprendre a crear menús equilibrats, saborosos i senzills, així com conéixer els productes bàsics per a d'esta mena de cuina i les seues diferents tècniques de cocció.
Continguts- Fonaments nutricionals de l'alimentació vegetariana, vegana i crudivegana amb aliments de cultiu ecològic.
- Aprendre a cuinar sense gluten, sense lactis i sense sucres refinats.
- Conéixer els valors nutricionals bàsics de l'alimentació vegetariana.
- Aprendre diferents tècniques de cocció dels aliments.
- Aprendre a cuinar amb proteïnes vegetals que no provinguen de la soja.
- Conéixer les diferents salses i el seu ús: soyu, tamari, herbes aromàtiques, etc.
- Aprendre a utilitzar els diferents tipus de miso així com les algues: wakame, kombu, iziki, nori, etc...
- Recuperar receptes tradicionals de la dieta mediterrània utilitzant aliments procedents de l'agricultura ecològica.
- Aprendre a elaborar postres amb ingredients integrals, sense lactis, ni glútens ni sucres refinats.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.