FN02325: GELATS PLANT BASED
De 26/05/2025 al 28/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 20/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.(L a X)
Duració12 horas
DocentsSEVERA, GUILLERMO ,
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusEnsenyar als participants a crear gelats deliciosos utilitzant únicament ingredients d'origen vegetal, és a dir, sense lactis ni productes d'origen animal. Este tipus de curs pot estar dirigit a persones interessades en la cuina vegana, l'alimentació saludable, o fins i tot a emprenedors que vulguen endinsar-se en el món dels productes plant based.
Contingutso Què són els gelats plant based i les seues diferències amb els tradicionals.
o Beneficis dels gelats vegans: salut, medi ambient, ètica.
o Tipus de llets vegetals: avena, coco, ametla, soja, arròs, etc.
o Greixos vegetals: alvocat, anacards, i altres fonts per a textura cremosa.
o Sucres i edulcorants naturals: xarop d'atzavara, sucre de coco, stevia.
o Preparació de bases cremoses: com aconseguir una textura suau i sedosa.
o Ús de màquines per a fer gelats vs. mètodes sense màquina.
o Congelació i tècniques d'emulsionat.
o Fruites, espècies, herbes i altres ingredients per a saboritzar.
o Combinacions clàssiques (xocolate, vainilla, maduixa) i combinacions innovadores.
o Receptes fàcils de seguir per a fer gelats casolans.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.