Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN02625: MESTRATGE CULINARI EN BOVÍ MAJOR

De 24/03/2025 al 26/03/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 20/03/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració12 horas
DocentsHERNANDEZ PUCH, JUAN PABLO
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció registranse en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i DARDE en vigor o autoritzar LPD i consulta PAI al omplir l'inscripció.
RequisitsEstar inscrit en la web https://cdt.gva.es/va, aportant la documentació requerida en vigor.
ObjectiusEnsenyar als alumnes els mètodes avançats de cocció i preparació per a diferents corts de boví.
Continguts1. Introducció a la Carn de Boví: Diferències entre races, corts premium i el seu impacte en sabor i textura. 2. Tècniques Especialitzades de Cocció: Mètodes com el rostit lent, brasejat, a la graella, i tècniques sous-vide per a boví. 3. Innovació en Receptes amb Boví: Desenrotllament de plats creatius i contemporanis, integrant ingredients locals i de temporada.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos