Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN02825: POSTRES D'AUTOR

De 14/04/2025 al 15/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 08/04/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 14.00h.
Duració10 horas
DocentsSALA BUADES, JOSE MANUEL
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusEnsenyar als participants a crear postres innovadores, originals i artístics, seguint les tendències actuals de l'alta rebosteria. Les "postres d'autor" es caracteritzen per ser creacions úniques que destaquen per la seua presentació, sabor i tècniques avançades, generalment elaborades per xefs o rebosters reconeguts.
Continguts1. Introducció a les Postres d'Autor 2. Principis de l'Alta Rebosteria 3. Tècniques Avançades en la Creació de Postres 4. L'Art de la Presentació 5. Tendències en Postres d'Autor o Ús d'ingredients locals i de temporada. o Sostenibilitat en la rebosteria: reducció de desaprofitaments, ús de productes orgànics i tècniques ecològiques. o Postres sense glútens, sense lactosa i vegans com a part de la tendència cap a la inclusió alimentària. o Innovacions actuals en textures i combinacions de sabors. 6. Receptes de Postres d'Autor o Elaboració de postres emblemàtiques d'autor: o Exemples pràctics: postres contemporànies
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos