FN02925: DESTIL·LATS MEXICANS
De 04/06/2025 al 04/06/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 27/05/2025
Servei/Sala
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració4 horas
DocentsESPI CENCERRADO, FRANCISCO JAVIER
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
Objectius1. Identificar i diferenciar els principals destil·lats mexicans.
2. Desenrotllar habilitats sensorials per al tast.
3. Promoure el consum responsable i conscient.
Continguts1. Introducció als destil·lats mexicans:
- Història i origen dels destil·lats a Mèxic.
- Importància cultural i econòmica dels destil·lats mexicans.
2. Tequila:
- Orígens i evolució del tequila.
- Procés de producció i principals regions productores
- Classificació i tipus de tequila (blanc, reposat, anyenc, extra anyenc).
3. Mezcal:
- Història i tradició del mezcal.
- Procés de producció i principals regions productores.
- Diferències entre mezcal i tequila.
4. Altres Destil·lats Mexicans.
5. Tècniques de Tast:
- Equipament i preparació per al tast.
- Mètodes per a avaluar color, aroma, sabor i retrogust.
- Exercicis pràctics de tast amb diferents destil·lats.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.