Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN03025: MUNTATGE I SERVICI DE BUFETS

De 31/03/2025 al 03/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 25/03/2025
Servei/Sala
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració16 horas
DocentsVIGUERAS CASTILLO, GONZALO
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusProporcionar als participants els coneixements i habilitats necessaris per a organitzar i gestionar bufets, des de la seua preparació fins a l'atenció al client durant l'esdeveniment. Els participants aprendran tant els aspectes tècnics com els operatius del servici de bufets en diferents contextos, com a banquets, celebracions i esdeveniments corporatius.
Continguts1. Introducció al servici de bufets o Tipus de bufets (freds, calents, mixtos, temàtics, etc.) o Història i evolució del bufet com a servici. o Diferències entre bufet de servici lliure i bufet assistit. 2. Normes d'higiene i seguretat alimentària o Procediments de manipulació i conservació d'aliments. o Normatives sanitàries aplicables al muntatge i servici. o Gestió d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. 3. Muntatge d'un bufet o Disposició dels aliments: distribució i disseny de taules. o Elecció i col·locació d'utensilis, plats, i equips. o Decoració i ambientació de l'espai. o Maneig d'elements com a estovalles, coberts i recipients. 4. Menús i selecció d'aliments o Disseny del menú en funció del tipus d'esdeveniment i públic. o Plats freds i calents: què incloure i com preparar-los. o Oferiment d'opcions vegetarianes, veganes, sense glútens, etc. o Maridatge d'aliments i begudes per a bufets. 5. Tècniques de servici al client o Interacció amb els convidats i atenció personalitzada. o Coordinació entre l'equip de servici. o Maneig d'imprevistos durant l'esdeveniment. 6. Logística i organització o Organització de temps per al muntatge, servici i desmuntatge. o Distribució i maneig de recursos humans en el servici de bufet. o Control d'inventaris i subministraments. o Solució de problemes comuns en el servici.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos