FN03223: NEUROCIÈNCIA DEL SABOR
De 22/03/2023 al 22/03/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 21/12/2022 a 17/03/2023
Formació Complementària
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 14.30h.
Duració5 horas
DocentsCORREDOR SAEZ, CARLOS
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades del sector turisme de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusQue l'alumne aprenga a identificar com el cervell humà processa i percep els diferents i variats estímuls sensorials que participen en l'experiència gastronòmica.
Continguts1.- Contraindicacions neuronals.
- Degustació d'aliments peculiars.
- Diferències entre picants: habanero vs Wasabi.
2.- Jocs de la ment.
- Exercicis sobre la percepció humana.
3.- Elaboració d'un coctel:
- Procés de creació d'un coctel: etnobotánica, neurociència, química i màrqueting.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.