FN04023: CUINA JAPONESA: RAMEN
De 27/11/2023 al 28/11/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 27/06/2023 a 21/11/2023
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració8 horas
DocentsZHOU, SIMÓN
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor (D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció).
ObjectiusAdquirir coneixements de cuina japonesa aprenent els processos d'elaboració, tècniques i ingredients que caracteritzen el ramen.
Continguts- Introducció a la cuina japonesa.
- La importància dels ganivets i les eines de treball.
- Ingredients imprescindibles en la cuina japonesa.
- Elaboració del caldo base japonés.
- Importància del fideu i tipus.
- Elaboració i tast de ramen.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.