FN04224: TAST D'OLIS DE LA COMUNITAT VALENCIANA I LES SEUES APLICACIONS CULINÀRIES
De 27/05/2024 al 27/05/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 22/05/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració4 horas
DocentsLÓPEZ LOZANO, ISABEL
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusConéixer a fons el producte així com els aspectes sensorials i organolèptics, història, varietats, processos d'elaboració, propietats nutritives i usos culinaris dels olis de la nostra regió.
Continguts- Introducció.
- Varietats Autòctones.
- Anàlisi sensorial. Tast guiat
- Usos culinaris.
- Comercialització.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.