FN04424: ELABORACIONS D'ALTA GASTRONOMIA
De 21/10/2024 al 21/10/2024
Obert
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració4 horas
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusDonar a conéixer les últimes novetats en cuina, així com les últimes tècniques en l'elaboració de receptes de tendència en l'actualitat.
ContingutsEl formador elaborarà diferents plats d'alta gastronomia, representatius per a donar a conéixer la seua cuina, així com les tècniques avançades d'elaboració utilitzades per a estos.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.

