FN04624: DOMINI CULINARI DE LA TONYINA ROJO
De 30/10/2024 al 30/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 28/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Exclusivament Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 14.00h.
Duració5 horas
DocentsHERNANDEZ PUCH, JUAN PABLO
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPersones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
Objectius1. Comprendre la biologia i l'ecologia de la tonyina roja.
2. Seleccionar i manipular la tonyina roja d'alta qualitat.
3. Dominar tècniques culinàries per a la tonyina roja.
4. Crear plats innovadors i presentacions atractives.
Continguts¿ Criteris de selecció de tonyina roja d'alta qualitat:
o Com identificar tonyina roja fresca i de qualitat.
o Diferències entre tonyina salvatge i d'aqüicultura.
¿ Tècniques de manipulació i conservació:
o Emmagatzematge i maneig adequats per a preservar la frescor.
o Tècniques de filetejat i cort.
¿ Tècniques bàsiques de cocció:
o Segellament, rostit i grillat.
o Cocció al buit (sous-vide).
¿ Preparacions crues i marinat:
o Sashimi, sushi i carpaccio.
o Tècniques de marinat i curat.
¿ Preparacions tradicionals i regionals.
¿ Plats tradicionals amb tonyina roja en diverses cuines.
¿ Desenvolupament de receptes innovadores:
o Experimentació amb ingredients i tècniques contemporànies.
o Fusió de sabors i estils culinaris.
¿ Presentació i plating:
o Tècniques de disseny de plats.
o Presentació visual i estètica dels plats.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.