Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN04624: DOMINI CULINARI DE LA TONYINA ROJO

De 30/10/2024 al 30/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 28/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Exclusivament Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 14.00h.
Duració5 horas
DocentsHERNANDEZ PUCH, JUAN PABLO
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPersones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
Objectius1. Comprendre la biologia i l'ecologia de la tonyina roja. 2. Seleccionar i manipular la tonyina roja d'alta qualitat. 3. Dominar tècniques culinàries per a la tonyina roja. 4. Crear plats innovadors i presentacions atractives.
Continguts¿ Criteris de selecció de tonyina roja d'alta qualitat: o Com identificar tonyina roja fresca i de qualitat. o Diferències entre tonyina salvatge i d'aqüicultura. ¿ Tècniques de manipulació i conservació: o Emmagatzematge i maneig adequats per a preservar la frescor. o Tècniques de filetejat i cort. ¿ Tècniques bàsiques de cocció: o Segellament, rostit i grillat. o Cocció al buit (sous-vide). ¿ Preparacions crues i marinat: o Sashimi, sushi i carpaccio. o Tècniques de marinat i curat. ¿ Preparacions tradicionals i regionals. ¿ Plats tradicionals amb tonyina roja en diverses cuines. ¿ Desenvolupament de receptes innovadores: o Experimentació amb ingredients i tècniques contemporànies. o Fusió de sabors i estils culinaris. ¿ Presentació i plating: o Tècniques de disseny de plats. o Presentació visual i estètica dels plats.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos