FN04724: PANETTONE, TORTELL DE REIS I TRONCS NADALENCS SENSE GLÚTENS
De 25/11/2024 al 26/11/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 11/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració8 horas
DocentsSANCHEZ MAS, MARIA DE LOS ANGELES
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusFormar als professionals del món de la restauració, forners i pastissers en la Rebosteria sense gluten i com manipular-la en la cuina i sala per a Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries
El professional rebrà coneixements necessaris per a poder elaborar la matèria primera sense contaminació creuada, per a al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i malaltia celíaca.
Continguts- LA MALALTIA CELÍACA, DIAGNÒSTIC I TRACTAMENT
- QUÈ ÉS EL GLUTEN?
- Aliments Amb / Sense glútens (Llista d'Aliments sense glútens)
- Etiquetatge, logotips i Legislació
- Revisió ¿insitu¿ establiment sense gluten (Restaurant, Hotel, forn, pastisseria)
- Farines sense glútens
- ELABORACIÓ DE PRODUCTES I AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES:
- Elaboració productes sense al·lergògens
- Protocol en Obrador sense gluten / Obrador Compartido
- Lectura d'etiquetatges per a diferents al·lèrgies i intoleràncies:
- Al·lèrgies a la proteïna de la llet de vaca
- Intolerància Lactosa
- Al·lèrgia a l'ou/fruita seca
- RECEPTARI SENSE GLUTEN / Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
- Elaboració de panettone, tortell de reis i tronc nadalenc.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.