FN04824: TÈCNIQUES DE TALL I ELABORACIÓ DE PLATS AMB BACALLÀ
De 11/11/2024 al 11/11/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 07/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Exclusivament Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 14.00h.
Duració5 horas
DocentsHERNANDEZ PUCH, JUAN PABLO
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPersones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusFomentar la creativitat i la innovació culinària, així com un major coneixement del producte.
Continguts- Tècniques de tall del bacallà
· Ferramentes i preparació
· Filetejat i desespinat
· Corts especials i presentació
- Preparació i dessalatge del bacallà
· Dessalat del bacallà
· Conservació i emmagatzematge
- Elaboració de plats tradicionals
· Receptes clàssiques
· Plats regionals i culturals
- Innovació i creativitat en plats de bacallà
· Fusió de sabors i tècniques modernes
- Tècniques per a la presentació visual dels plats.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.