Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN04924: BRIOIXERIA SALADA

De 18/11/2024 al 19/11/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 11/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 14.00h.
Duració10 horas
DocentsPADILLA TORRES, JUAN JOSE
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusQue l'alumne aprenga a dominar les tècniques de preparació de brioixeria salada, així com a desenvolupar la creativitat en l'elaboració de receptes aplicant les pràctiques d'higiene i seguretat alimentària.
Continguts- Orígens i desenvolupament de la brioixeria salada en diverses cultures. - Diferències entre brioixeria dolça i salada. - Ingredients Bàsics i la seua Funció. - Equipament i Ferramentes Necessàries. - Masses Fermentades, masses de pasta fullada, *brisé i masses enriquides. - Tècniques de format per a diferents tipus de brioixos - Preparació de farciments salats - Creació de receptes Tradicionals de Brioixeria Salada - Creació de noves receptes i combinacions d'ingredients. - Tècniques de presentació atractiva i moderna. - Normes i pràctiques per a assegurar la higiene en la preparació de brioixeria.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos