FN05024: PASTISSERIA FRANCESA
De 02/12/2024 al 03/12/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 22/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 14.00h.
Duració10 horas
DocentsPADILLA TORRES, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusAprendre les tècniques bàsiques de la pastisseria francesa, com la preparació de masses, cremes, farciments i decoracions i promoure la Creativitat i la Innovació.
ContingutsMòdul 1: Introducció a la pastisseria francesa
o Orígens i desenvolupament de la pastisseria a França.
¿ Principis bàsics:
o Ingredients comuns i tècniques fonamentals.
Mòdul 2: Masses i preparacions base
¿ Massa hojaldrada:
o Preparació de massa hojaldrada per a croissants, pain au chocolat, i altres delícies.
¿ Masses batudes:
o Elaboració de masses batudes per a bescuits i genoise.
Mòdul 3: Cremes i farcits
¿ Crema pâtissière:
o Preparació de la crema pastissera i les seues variacions.
¿ Ganache:
o Elaboració de ganache per a tòfones, farciments i cobertures.
Mòdul 4: Receptes clàssiques
¿ Macarons:
o Tècniques per a fer macarons amb diferents sabors i farciments.
¿ Pastissos i cassoletes:
o Preparació de pastissos clàssics com la tarte tatin, tarte au citron, i tarte aux fruits.
Mòdul 5: Decoració i presentació
¿ Setinats i cobertures:
o Tècniques de setinat i decoració per a pastissos i pastissos.
¿ Muntatge i presentació:
o Com muntar i presentar pastisseria francesa de manera elegant i atractiva.
Mòdul 6: Innovació i creativitat
¿ Experimentació amb sabors:
o Ús d'ingredients i sabors innovadors en la pastisseria francesa.
¿ Creació de receptes originals:
o Desenvolupament de receptes noves i creatives inspirades en la tradició francesa.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.