Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN05024: PASTISSERIA FRANCESA

De 02/12/2024 al 03/12/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 22/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 14.00h.
Duració10 horas
DocentsPADILLA TORRES, JUAN JOSE
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector hostaleria/turisme de la Comunitat Valenciana, de l'àrea corresponent al curs sol·licitat.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va aportant la documentació corresponent en vigor (DNI / N.I.E. i NÒMINA / DARDE), o bé, autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusAprendre les tècniques bàsiques de la pastisseria francesa, com la preparació de masses, cremes, farciments i decoracions i promoure la Creativitat i la Innovació.
ContingutsMòdul 1: Introducció a la pastisseria francesa o Orígens i desenvolupament de la pastisseria a França. ¿ Principis bàsics: o Ingredients comuns i tècniques fonamentals. Mòdul 2: Masses i preparacions base ¿ Massa hojaldrada: o Preparació de massa hojaldrada per a croissants, pain au chocolat, i altres delícies. ¿ Masses batudes: o Elaboració de masses batudes per a bescuits i genoise. Mòdul 3: Cremes i farcits ¿ Crema pâtissière: o Preparació de la crema pastissera i les seues variacions. ¿ Ganache: o Elaboració de ganache per a tòfones, farciments i cobertures. Mòdul 4: Receptes clàssiques ¿ Macarons: o Tècniques per a fer macarons amb diferents sabors i farciments. ¿ Pastissos i cassoletes: o Preparació de pastissos clàssics com la tarte tatin, tarte au citron, i tarte aux fruits. Mòdul 5: Decoració i presentació ¿ Setinats i cobertures: o Tècniques de setinat i decoració per a pastissos i pastissos. ¿ Muntatge i presentació: o Com muntar i presentar pastisseria francesa de manera elegant i atractiva. Mòdul 6: Innovació i creativitat ¿ Experimentació amb sabors: o Ús d'ingredients i sabors innovadors en la pastisseria francesa. ¿ Creació de receptes originals: o Desenvolupament de receptes noves i creatives inspirades en la tradició francesa.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada en la web, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos