FN06222: DOLÇOS NADALENCS VEGANS SENSE GLÚTENS
De 21/11/2022 al 22/11/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 07/07/2022 a 16/11/2022
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració8 horas
DocentsSANCHEZ MAS, MARIA DE LOS ANGELES
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció, registrant-se en la web www.cdt.gva.es adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web www.cdt.gva.es i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusAdquirir els coneixements sobre les característiques de la malaltia celíaca i les pautes correctes a l'hora de realitzar elaboracions culinàries sense glútens.
Realitzar diferents elaboracions de rebosteria veganes ,aplicades i adaptades a la malaltia celíaca.
Continguts1- Introducció a la malaltia celíaca.
2- La dieta sense gluten.
- aliments que contenen glútens.
- aliments que no contenen glútens (free).
- aliments que poden contindre glútens.
3- Pautes a seguir en els restaurants.
4- Com manipular els aliments sense glútens.
5- Receptari específic vegà i lliure de gluten
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.