Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN07024: PIZZA NAPOLITANA

De 06/11/2024 al 12/11/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 29/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració20 horas
DocentsINFANTE LLORCA, ALEJANDRA
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
RequisitsEstar inscrit en la web https://cdt.gva.es/va, aportant la documentació requerida en vigor, així com és Obligatori portar al curs el seu certificat d'higiene alimentària en vigor, davantal, capell i calçat antilliscant, per a poder entrar en la cuina.
ObjectiusFormar a artesans de la pizza d'una forma professional i d'alta qualitat, així com per a l'aprenentatge i pràctica, en situació real de treball i amb forn de pizzes.
Continguts- Elaboració de massa professional, tractament, manipulació i cocció: · Coneixement de blats i farines. · Anàlisi dels ingredients propis de la massa · Selecció i adequació d'ingredients. · Pastat. · Control de fermentacions i reposos: temps i temperatures. · Manipulació i estirament de masses. · Control de cocció i temperatura segons tipus de forn i ingredients. · Adequació del procés al destí de la pizza: local, domicili o porcions. - Elaboració de pizza professional, tractament, manipulació i cocció: · Coneixement de matèria primera. · Selecció i adequació d'ingredients. · Normes i tècniques de manipulació. · Control de cocció i temperatura segons tipus ingredients, de forn i de massa. · Adequació del procés al destí de la pizza: local, domicili o porcions. · Pràctica, mètodes i tècniques de treball: · Prevenció i evitació de la falta de gènere. · Pràctica en forn i restaurant. · Domini de pala i reixetes.
Informació adicionalÉs obligatori per a ser admés, enviar al mail: cdt_alicante@turismecv.es el seu certificat d'higiene alimentària en vigor abans del 2 de novembre, així com assistir al curs amb davantal, capell i calçat antilliscant.

Pròxims cursos