OF00223: GUIA DE PRÀCTIQUES D'HIGIENE EN ELS ESTABLIMENTS D'ELABORACIÓ I COMERÇ MINORISTA DE LA CARN
De 30/05/2023 al 30/05/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 12/04/2023 a 24/05/2023
Formació Complementària
CDT ALICANTE
Jornades
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16.00 a 18.00h.
Duració2 horas
DocentsORDOYO TERES, MARIA ROSA
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aAssessors i operadors que facen tasques de *AUTOCONTOL D'ANÀLISIS DE PERILLS I PUNTS CRÍTICS DE CONTROL en establiments menors del SECTOR DE LA CARN (Carnisseries, Carnisseries-*Salchicherías, Carnisseries-Xarcuteries)
RequisitsRealitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
ObjectiusDonar a conéixer als participants la guia de pràctiques d'higiene en els establiments d'elaboració i comerç minorista de la carn.
Continguts1.-Presentació de la Jornada
2.-GUIA DE PRÀCTIQUES D'HIGIENE EN ELS ESTABLIMENTS D'ELABORACIÓ I COMERÇ MINORISTA DE LA CARN
3.-PRECS I PREGUNTES.
Informació adicionalAJORNAT PER INCLEMÈNCIES METEOROLOGIQUES Imprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.