CP00122: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA HOTR0108
De 19/09/2022 al 20/12/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 08/06/2022 a 31/08/2022
Cuina/Rebosteria
CDT ELX
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00
Duració350 horas
DocentsLLANO BELTRAN, DAVID
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
RequisitsRealitzar inscripció a través de la web www.cdt.gva.es emplenant degudament les dades que s'indiquen.
Complir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar la formació i superar la prova de selecció
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(D'acord amb els RD 1376/2008 i 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina): MF0255_1: Aprovisionament, *preelaboración i conservació culinaris (120 hores) MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (150 hores) MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Informació adicionalObligatori contestar el formulari de no variació de dades en la seua situació laboral, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT.
La prova de selecció serà el 8 de setembre en el CdT Elx a les 9.30.