Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00123: CUINA (CERTIF. PROFESIONALITAT HOTR0408

De 26/01/2023 al 17/08/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 19/12/2022 a 11/01/2023
Cuina/Rebosteria
CDT ELX
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00
Duració810 horas
DocentsPINA FLORES, NADIA LLANO BELTRAN, DAVID
Contactecdt_elx@turismecv.es966658260Necessites saber més?
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
Compartir aquest curs
Dirigit aPersones en situació de desocupació de la Comunitat Valenciana
RequisitsRealitzar inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va emplenant degudament les dades que s'indiquen. Complir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar la formació i superar la prova de selecció.
ObjectiusDesenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentaria
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat, HOTR0408: Cuina): MF0711_2: Seguretat i higiene i protecció ambiental (*60h) MF0259_2: Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (*70h.) MF0260_2: *Pre-elaboració i conservació d'aliments (*190h.) UF0063: *Pre-elaboració i conservació vegetals i bolets (*60h) UF0064: *Pre-elaboració i conservació pescats, crustacis i mol·luscos (*60h.) UF0065: *Pre-elaboració i conservació carns, ocells i caça (*70h.) MF0261_2: Tècniques culinàries (*240h.) UF0066: *Elab. Bas. i plats *elem. amb hortalisses, llegums secs, pastes, arrossos i ous (*70h.) UF0067: *Elab. Bas. i plats *elem. amb peixos, crustacis i mol·luscos (*60h.) UF0068: *Elab. Bas. i plats *elem. amb carns, ocells i caça (*70h.) UF0069: *Elab. Bas. de rebosteria i postres elementals (*40h.) MF0262_2: Productes culinaris (*170h.) UF0070: Cuina creativa o d'autor (*30h.) UF0071: Cuina espanyola i internacional (*80h.) UF0072: Decoració i exposició de plats (*60h.) MP0017: Pràctiques professionals no laborals (*80h)
Informació adicionalObligatori contestar el formulari de no variació de dades en la seua situació laboral, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT.

Pròxims cursos