CP00123: CUINA (CERTIF. PROFESIONALITAT HOTR0408
De 26/01/2023 al 17/08/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 19/12/2022 a 11/01/2023
Cuina/Rebosteria
CDT ELX
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00
Duració810 horas
DocentsPINA FLORES, NADIA LLANO BELTRAN, DAVID
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
RequisitsRealitzar inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va emplenant degudament les dades que s'indiquen.
Complir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar la formació i superar la prova de selecció.
ObjectiusDesenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentaria
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat, HOTR0408: Cuina):
MF0711_2: Seguretat i higiene i protecció ambiental (*60h)
MF0259_2: Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (*70h.)
MF0260_2: *Pre-elaboració i conservació d'aliments (*190h.)
UF0063: *Pre-elaboració i conservació vegetals i bolets (*60h)
UF0064: *Pre-elaboració i conservació pescats, crustacis i mol·luscos (*60h.)
UF0065: *Pre-elaboració i conservació carns, ocells i caça (*70h.)
MF0261_2: Tècniques culinàries (*240h.)
UF0066: *Elab. Bas. i plats *elem. amb hortalisses, llegums secs, pastes, arrossos i ous (*70h.)
UF0067: *Elab. Bas. i plats *elem. amb peixos, crustacis i mol·luscos (*60h.)
UF0068: *Elab. Bas. i plats *elem. amb carns, ocells i caça (*70h.)
UF0069: *Elab. Bas. de rebosteria i postres elementals (*40h.)
MF0262_2: Productes culinaris (*170h.)
UF0070: Cuina creativa o d'autor (*30h.)
UF0071: Cuina espanyola i internacional (*80h.)
UF0072: Decoració i exposició de plats (*60h.)
MP0017: Pràctiques professionals no laborals (*80h)
Informació adicionalObligatori contestar el formulari de no variació de dades en la seua situació laboral, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT.