CP00125: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA HOTR0108
De 02/09/2025 al 25/11/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 07/07/2025 a 27/07/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ELX
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00
Duració350 horas
DocentsAPARISI TORRES, JOSE MANUEL LLANO BELTRAN, DAVID
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
RequisitsRealitzar inscripció a través de la web https://cdt.gva.va i en PUNT LABORA emplenant degudament les dades que s'indiquen.
Complir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar la formació i superar la prova de selecció
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(D'acord amb els RD 1376/2008 i 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina): MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores) MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (150 hores) MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Informació adicionalÉs obligatori contestar el formulari de no variació de dades en la seua situació laboral, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/ADA.
La prova de selecció serà el 29 de julio
en el CdT Elx a les 9.30 h.