CP00222: OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR HOTR208
De 19/09/2022 al 19/12/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 08/06/2022 a 31/08/2022
Servei/Sala
CDT ELX
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 15.00 a 20.00
Duració290 horas
DocentsJOSE JAVIER SERRANO GOMEZ,
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
RequisitsRealitzar inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va emplenant degudament les dades que s'indiquen.
Complir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar la formació i superar la prova de selecció
ObjectiusAssistir en el servei, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments i begudes.
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0208: Operacions bàsiques de restaurant i bar):MF0257_1: Servei bàsic de Restaurant-bar (120h.). UF0053: Aplicació normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30h.).UF0058: Use dotació bàsica del *Rte. i assistència en *pre-servei (30h.).UF0059: Servei bàsic d'aliments/begudes i tasques post-servei *Rte. (60h.).MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpids (90h.).UF0060: Aprovisionament i magatzematge d'aliments i begudes en Bar (30h.).UF0061: Preparació i servei de begudes i menjars ràpids en Bar (60h.).MP0015: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80h.).
Informació adicionalObligatori contestar el formulari de no variació de dades en la seua situació laboral, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT.
La prova de selecció serà el 9 de setembre en el CdT Elx a les 9.30.