CP00225: OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR HOTR208
De 02/09/2025 al 24/11/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 07/07/2025 a 27/07/2025
Servei/Sala
CDT ELX
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 15.00 a 20.00
Duració290 horas
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
RequisitsRealitzar inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va i en PUNT LABORA emplenant degudament les dades que s'indiquen.
Complir els requisits formatius i/o professionals per a cursar la formació i superar la prova de selecció
ObjectiusAssistir en el servei, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments i begudes.
Continguts(D'acord amb el RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0208: Operacions bàsiques de restaurant i bar):MF0257_1: Servici bàsic de Restaurant-bar (120 h). UF0053: Aplicació normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 h).UF0058: Ús dotació bàsica del Rt. i assistència en preservici (30 h). UF0059: Servici bàsic d'aliments/begudes i tasques postservici Rt. (60 h). MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpids (90 h). UF0060: Aprovisionament i emmagatzematge d'aliments i begudes en Bar (30 h). UF0061: Preparació i servei de begudes i menjars ràpids en Bar (60 h). MP0015: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h).
Informació adicionalÉs obligatori contestar el formulari de no variació de dades en la seua situació laboral, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/ADA.
La prova de selecció serà el 30 de julio
en el CdT Elx a les 9.30 h.