CP00324: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA HOTR0108
De 16/12/2024 al 24/03/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 22/09/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ELX
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00
Duració350 horas
DocentsGALVEZ CASTILLO, ANGEL LUIS MARCOS RUIZ, SERGIO
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
RequisitsRealitzar inscripció a través de la web https://cdt.gva.va emplenant degudament les dades que s'indiquen.
Complir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar la formació i superar la prova de selecció
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(D'acord amb els RD 1376/2008 i 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina): MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores) MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (150 hores) MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Informació adicionalÉs obligatori contestar el formulari de no variació de dades en la seua situació laboral, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/ADA.
La prova de selecció serà el 23 de setembre en el CdT Elx a les 9.30 h.