FN01625: ELABORACIÓ DE MENÚS PER A INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES
De 16/06/2025 al 17/06/2025
Obert
Termini d'inscripció de 17/02/2025 a 09/06/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ELX
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 9.30 a 13.30
Duració8 horas
DocentsSALADO MEDINA, MARÍA TERESA
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turístic de la comunitat Valenciana. Realitzar inscripcion.registrandose en la web https://cdt.gva.es/va
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusAprendre a elaborar menús per a persones amb intoleràncies.
ContingutsIntroducció a les intoleràncies.
Aspectes a tindre en compte a l'hora de realitzar menús.
Elaboració de plats per a persones amb intoleràncies alimentàries.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web una vegada este PRESELECCIONADO/A