FN01824: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALIMENTÀRIA I GESTIÓ D'AL·LERGÒGENS
De 22/10/2024 al 22/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 17/10/2024
Formació Complementària
CDT ELX
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9 a 14
Duració5 horas
DocentsRONDA MAS, ANNA
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
Dirigit aPreferentment a persones desocupades de la Comunitat Valenciana. Realitzar la inscripció registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments i gestió d'al·lergògens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors.
Continguts-Importància de la higiene alimentària. Conceptes bàsics. -Higiene del manipulador d'aliments. -Instal·lacions equip L+D- Recepció de matèries primeres i emmagatzematge.- Preparació, cuinat i envasament.
Informació adicionalÉs imprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA