FN02123: MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL·LÈRGENS
De 24/10/2023 al 24/10/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 01/07/2023 a 18/10/2023
Formació Complementària
CDT ELX
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9 a 14
Duració5 horas
DocentsGONZALEZ MARTINEZ, NOELIA
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
Dirigit aPreferentment a persones desocupades de la Comunitat Valenciana. Realitzar la inscripció registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments i gestió d'al·lèrgens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors.
Continguts-Importància de la higiene alimentària. conceptes básics.-higiene del manipulador d'aliments.-instal·lacions equip L+D- recepció de matèries primeres i emmagatzematge.- Preparació, cuinat i envasament.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA.