FN02324: CAVES I ESPUMOSOS VALENCIANS
De 03/12/2024 al 03/12/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 28/10/2024
Servei/Sala
CDT ELX
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9.30. a 13.30
Duració4 horas
DocentsLÓPEZ LOZANO, ISABEL
Direcció d'imparticióC/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río, 1, 33250, Elx/Elche
Dirigit aTreballadors/es en actiu, fixos discontinus o en ERTO del sector turístic de la Comunitat Valenciana i que desenvolupe la seua activitat professional en l'àrea de cuina.
RequisitsRealitzar inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va emplenant degudament les dades que s'indiquen
ObjectiusQue els participants adquirisquen les habilitats necessàries per a identificar, seleccionar, servir i maridar estos vins, millorant així l'oferta i l'experiència gastronòmica en els seus establiments.
Continguts-Introducció i característiques dels caves i espumosos a la regió.
-Com elaborar els diferents caves i espumosos.
-Conéixer sobre les diferents varietats de raïm.
-Aprendre a presentar i servir les botelles i copes.
Informació adicionalÉs obligatori contestar el formulari de no variació de dades en la seua situació laboral, una vegada li arribe el missatge de PRESELECCIONAT/ADA.