Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00324: CUINA (CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT HOTR408)

De 16/12/2024 al 22/07/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 05/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horarilunes a jueves de 9 a 15 h.y viernes de 9 a 14 h.
Duració810 horas
DocentsRONDA MAS, ANNA DE PAZ REGIDOR, JUAN JOSE
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones en situació legal de desocupació i a treballadors en actiu y/o fixos discontinus del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor. Complir la normativa del certificat de professionalitat
ObjectiusDesenrotllar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de qualsevol classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques Corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària
Continguts(Els mòduls formatius es desenrotllaran conforme al Real  Decret 1376/2008, d'1 d'agost, modificat pel RD 619/2013, de 2 d'agost )   MF0259_2: Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70h.). MF0711_2: Seguretat i higiene i protecció ambiental (60h) MF0260_2: Preelaboració i conservació d'aliments (190h.) MF0261_2: Tècniques culinàries (240h.) MF0262_2: Productes culinaris (170h.) MP0017: Pràctiques professionals no laborals de cuina (80h) *(MF0711_2) ATENENT AL REGLAMENT 852/2004, DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, RELATIU A LA HIGIENE DELS PRODUCTES ALIMENTARIS, I D'ACORD AMB EL QUE ESTABLIXEN ELS REIALS DECRETS QUE REGULEN ELS CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT EN QUÈ S'INTEGRA, LA FORMACIÓ ESTABLIDA EN EL MÒDUL FORMATIU DE SEGURETAT I HIGIENE I PROTECCIÓ AMBIENTAL EN HOSTALERIA GARANTIX EL NIVELL DE CONEIXEMENTS NECESSARIS PER A LA CORRECTA MANIPULACIÓ DELS ALIMENTS
Informació adicionalPROVA DE SELECCIÓ : 07/10/2024 A LAS 10:00 H. Per a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos