CP00624: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT. HOTR108)
De 16/12/2024 al 26/03/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 21/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horarilunes a jueves de 9 a 15 h. viernes de 9 a 14 h.
Duració350 horas
DocentsCABANILLES PASTOR, Mª SOLEDAD
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones en situació legal de desocupació i a treballadors en actiu y/o fixos discontinus del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor. Complir la normativa del certificat de professionalitat
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions més complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
ContingutsAcorde con el RD 1376/2008 de 1 de agosto, del certificado de profesionalidad HOTR0108: Operaciones básicas de cocina):
MF0255_1: Aprovisionamiento, preelaboración y conservación de productos culinarios (120h.)
MF0256_1: Elaboración culinaria básica (150h.)
MP0014: Módulo de prácticas profesionales no laborales (80 h)
* (MF0255_1) ATENENT AL REGLAMENT RD 295/2004 de 20 de febrer, El Mòdul Formatiu MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores) , conté la Unitat UF0053: Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 hores) . El posseïdor d'este Certificat ha rebut la formació necessària per a realitzar la manipulació d'aliments de forma competent, tal com s'assenyala en el "Suplement Europass" dels Certificats de Professionalitat.
Informació adicionalPROVA DE SELECCIÓ: 22/10/2024 A LAS 10:00 H.
Per a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA