FN00125: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALIMENTÀRIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL·LÈRGENS
De 12/03/2025 al 12/03/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 17/02/2025 a 06/03/2025
Formació Complementària
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:00 a 14:00 h.
Duració5 horas
DocentsRIPOLL RIPOLL, ANA ALICIA
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones en situació legal de desocupació i a treballadors en actiu y/o fixos discontinus del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de de treball en la dita matèria, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts- Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics.
- Higiene del manipulador d'aliments.
- Instal·lacions, equip: L+D.
- Recepció de matèries primeres i emmagatzemament.
- Preparació, cuinat i servici de menjars.
- Gestió d'al·lèrgens.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA