FN00825: PERFECCIONAMENT DE CUINERS/ES: ARROSSER/A
De 31/03/2025 al 15/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 17/02/2025 a 28/03/2025
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 09:00 a 14:00 h.
Duració60 horas
DocentsCABANILLES PASTOR, Mª SOLEDAD
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusAdquirir nous coneixements quant a elaboració d'arrossos típics de la comarca de la Safor i altres arrossos vidus valencians.
ContingutsEl contingut inclourà una presentació de la història de l'arròs, tipus, recomanacions, així com un catàleg d'arrossos que aprendrem a elaborar, entre ells:
¿ Arròs caldós amb fesols i naps
¿ Arròs caldós amb bledes
¿ Arròs al forn amb fesols de careta i verdures
¿ Pebres farcits d'arròs amb tonyina negra
¿ Arrós al forn amb panses i cigrons
¿ Arròs al forn amb costra
¿ Arròs al forn amb tonyina negra
¿ Arròs caldós amb penques
¿ Arròs sec amb pilotes i cigrons
¿ Arrós melós amb galeres i alls tendres
¿ Tot tipus de paelles, valenciana, de marisc, arròs a banda, negre¿
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA