Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN01125: PERFECCIONAMENT DE REBOSTERS/RES: ELABORACIONS DE MASSES FERMENTADES I PASTA FULLADA

De 09/06/2025 al 13/06/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 21/02/2025 a 05/06/2025
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:30 a 13:30 h.
Duració20 horas
DocentsPRADOS GARCÍA, FRANCISCO JAVIER
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones en situació legal de desocupació i a treballadors en actiu y/o fixos discontinus del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusAprendre i/o afermar-se en la base de la brioixeria artesanal a partir de la utilització de masses fermentades. Veurem què és una massa fermentada i quina tipus de brioixos elaborem amb ella. Aprendrem a diferenciar els diferents tipus de masses utilitzades en brioixeria, els seus ingredients bàsics i veurem la diferència entre les masses fermentades de pasta fullada i la pasta fullada de pastisseria
ContingutsMaquinària i utillatge de pastisseria per a masses Matèries primeres en la elaboració de masses fermentades Preparacions bàsiques de masses fermentades Tècniques de masses fermentades
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos