Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN01325: PERFECCIONAMENT DE PERSONAL DE SALA: ELABORACIÓ I PRESENTACIÓ DE COCTELERIA BÀSICA

De 07/04/2025 al 11/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 21/02/2025 a 04/04/2025
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:30 a 13:30 h.
Duració20 horas
DocentsGALLEGO NAVARRO, JUAN FRANCISCO
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Objectius¿ Conéixer els principis bàsics de la cocteleria. ¿ Aprendre a utilitzar correctament les ferramentes i equips. ¿ Dominar les tècniques essencials de preparació de còctels. ¿ Elaborar i presentar còctels clàssics amb precisió. ¿ Millorar l'estètica i presentació de les begudes. ¿ Garantir un servici professional i responsable.
Continguts1. Introducció a la Cocteleria ¿ Història i evolució de la cocteleria ¿ Tipus de cocteleria (clàssica, moderna, d'autor) ¿ Principis bàsics del bartender 2. Ferramentes i Equips de Bar ¿ Tipus de cocteleres (Boston, Cobbler, Parisenca) ¿ Mesuradors i jiggers ¿ Cullereta de bar, morter, coladors, espremedors ¿ Tipus de cristalleria i el seu ús adequat 3. Ingredients Bàsics en Cocteleria ¿ Destil·lats principals (vodka, rom, ginebra, whisky, tequila) ¿ Licors i xarops ¿ Sucs, refrescos i altres mixers ¿ Herbes i fruites per a decoració 4. Tècniques de Preparació ¿ Agitat (Shaking) ¿ Remogut (Stirring) ¿ Directe (Build) ¿ Muddling i layering (capes) 5. Receptes Clàssiques de Coctels ¿ "Mojito" ¿ Margarita ¿ Daiquiri ¿ Pinya Colada ¿ Negroni ¿ Cosmopolitan ¿ Gintònic 6. Presentació i Decoració ¿ Tècniques de garnish (rodanxes, twist, gebrat) ¿ Ús de gel en els còctels ¿ Equilibri entre estètica i funcionalitat 7. Bones Pràctiques i Servici ¿ Mesures d'higiene i seguretat ¿ Maneig responsable de l'alcohol ¿ Atenció i experiència del client
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos