FN01325: PERFECCIONAMENT DE PERSONAL DE SALA: ELABORACIÓ I PRESENTACIÓ DE COCTELERIA BÀSICA
De 07/04/2025 al 11/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 21/02/2025 a 04/04/2025
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:30 a 13:30 h.
Duració20 horas
DocentsGALLEGO NAVARRO, JUAN FRANCISCO
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Objectius¿ Conéixer els principis bàsics de la cocteleria.
¿ Aprendre a utilitzar correctament les ferramentes i equips.
¿ Dominar les tècniques essencials de preparació de còctels.
¿ Elaborar i presentar còctels clàssics amb precisió.
¿ Millorar l'estètica i presentació de les begudes.
¿ Garantir un servici professional i responsable.
Continguts1. Introducció a la Cocteleria
¿ Història i evolució de la cocteleria
¿ Tipus de cocteleria (clàssica, moderna, d'autor)
¿ Principis bàsics del bartender
2. Ferramentes i Equips de Bar
¿ Tipus de cocteleres (Boston, Cobbler, Parisenca)
¿ Mesuradors i jiggers
¿ Cullereta de bar, morter, coladors, espremedors
¿ Tipus de cristalleria i el seu ús adequat
3. Ingredients Bàsics en Cocteleria
¿ Destil·lats principals (vodka, rom, ginebra, whisky, tequila)
¿ Licors i xarops
¿ Sucs, refrescos i altres mixers
¿ Herbes i fruites per a decoració
4. Tècniques de Preparació
¿ Agitat (Shaking)
¿ Remogut (Stirring)
¿ Directe (Build)
¿ Muddling i layering (capes)
5. Receptes Clàssiques de Coctels
¿ "Mojito"
¿ Margarita
¿ Daiquiri
¿ Pinya Colada
¿ Negroni
¿ Cosmopolitan
¿ Gintònic
6. Presentació i Decoració
¿ Tècniques de garnish (rodanxes, twist, gebrat)
¿ Ús de gel en els còctels
¿ Equilibri entre estètica i funcionalitat
7. Bones Pràctiques i Servici
¿ Mesures d'higiene i seguretat
¿ Maneig responsable de l'alcohol
¿ Atenció i experiència del client
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA