Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN01425: PERFECCIONAMENT DE PERSONAL DE SALA: ELABORACIONS DE TAPES CALENTES PER A BARRA

De 28/04/2025 al 13/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 21/02/2025 a 24/04/2025
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari28, 29, 30/04 y de 05 a 13/05 de 9:30 a 13:30 h.
Duració40 horas
DocentsGALLEGO NAVARRO, JUAN FRANCISCO
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusEn finalitzar el curs, els participants seran capaços de: 1. Conéixer el concepte de tapes calentes i la seua importància en la gastronomia de bar. 2. Aplicar tècniques de cuina ràpida per a preparar tapes calentes de manera eficient. 3. Manejar adequadament la planxa, fregidora i forn per a diferents tipus de tapes. 4. Organitzar el treball en cuina per a un servici àgil i coordinat amb barra i saló.
ContingutsMòdul 1: Introducció a les Tapes Calentes ¿ Origen i evolució de les tapes en la gastronomia. ¿ Diferències entre tapes fredes i calentes. ¿ Ingredients bàsics i combinacions populars. Mòdul 2: Tècniques de Cuina per a Tapes Calentes ¿ Ús eficient de la planxa per a carns, peixos i vegetals. ¿ Fritades: tècniques per a croquetes, calamars, creïlles braves i altres fregits. ¿ Enfornat i gratinats: preparació de cassoles, *montaditos i pinxos calentes. ¿ Saltats i guisats ràpids: tècniques per a tapes amb salses i sabors intensos. Mòdul 3: Preparació de Tapes Clàssiques i Modernes ¿ Tapes de carn ¿ Tapes de peix i marisc ¿ Tapes de verdures ¿ Tapes amb ou ¿ Tapes innovadores: fusió d'ingredients, tècniques modernes i noves presentacions. Mòdul 4: Organització i Servici Ràpid ¿ Temps de preparació i despatx en un servici de bar. ¿ Coordinació amb barra i saló per a agilitzar comandes. ¿ Preparacions prèvies per a optimitzar temps. ¿ Ús eficient d'ingredients per a minimitzar desaprofitaments. Mòdul 5: Presentació i Muntatge de Tapes ¿ Tècniques d'emplatat per a tapes calentes. ¿ Ús de salses i guarnicions per a realçar sabors i presentació. ¿ Importància de l'estètica i presentació atractiva.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos