FN01623: LES BASES DE LA CUINA: FORMACIÓ CULINÀRIA BÀSICA
De 10/07/2023 al 21/07/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 03/07/2023 a 08/07/2023
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 10:00 a 13:00 h.
Duració30 horas
DocentsPUENTES CARAYOL, JOSE
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.PERSONES AMB TRANSTORN MENTAL GREU I CERTIFICAT DE DISCAPACITAT > = 33%
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusAprenentatge de tècniques culinàries bàsiques, com les diferents tècniques de cocció, tipus de talls, fons i salses bàsiques, així com l'ús de ferramentes en cuina
Continguts- Pràctiques correctes de manipulació i mesures de seguretat bàsiques en cuina
- Coneixements de fons i salses bàsiques en cuina
- Preelaboracions de verdures, carns i peixos
- Elaboracions de plats bàsics en la cuina mediterrània, utilitzant les diferents tècniques de cuinat
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA