FN02124: PERFECCIONAMENT DE CUINERS/ES: RISOTTOS
De 10/06/2024 al 14/06/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 11/03/2024 a 09/06/2024
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:30 a 13:30 h.
Duració20 horas
DocentsMIRA ANTÓN, DAVID
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Objectius- Aprendre noves formes i combinacions d'arrossos cremosos i risottos, utilitzant la combinació de tècniques clàssiques i contemporànies.
- Introduir noves textures i ingredients saludables que combinen i aporten valor als risottos.
Continguts- Breu resum del procés de producció de l'arròs i les seues diferents varietats i característiques.
- Elaboració de fons concentrats amb olla expressa per a personalitzar els nostres risottos, reduir espai i millorar el rendiment de la nostra cuina.
- Arrossos en dos temps amb dues tècniques diferents.
- Risottos 100% vegetals i digestius amb baixa càrrega calòrica
- Risottos tradicionals
- Emplatat dels diferents arrossos que s'elaboren amb elements decoratius, salses i purés
- Receptes de risottos complementats amb tots els seus nutrients i grup d'aliments.
- Elaboració de diferents purés per a mantecar els risottos.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA