FN02224: PERFECCIONAMENT DE CUINERS/ES: ARROSSER/A
De 17/06/2024 al 15/07/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 11/03/2024 a 16/06/2024
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:30 a 13:30 h.
Duració80 horas
DocentsDE PAZ REGIDOR, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusDiferenciar clarament les tècniques i processos per a l'elaboració d'arrossos, capacitant a els/as assistents per a l'elecció de l'arròs i producte més adequat en cada ocasió.
Continguts- Coneixement dels diferents arrossos i les seues propietats i peculiaritats a l'hora de ser emprats en l'elaboració d'arrossos melosos i caldosos.
- Elaboració de fons específics (carns, ocells, peixos, mariscos, verdures i mixtos)
- Elaboració de guisats base per a desenvolupament amb arrossos de tipus melós o caldós.
- Elecció dels recipients d'elaboració (acer inox, ferro colat, fang, olla expressa)
- Elaboració de picades i emulsionants.
- Elaboració dels arrossos proposats, punts de cocció i presentacions.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA