FN02225: LA CUINA DELS FERMENTATS
De 16/04/2025 al 17/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 21/02/2025 a 14/04/2025
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 09:30 a 13:30 h
Duració8 horas
DocentsCABANILLES PASTOR, Mª SOLEDAD
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPersonal de cuina/rebosteria: Caps de cuina, cuiners, rebosters, caps de partida, ajudants, preferentment ocupats/des del sector turístic i hostaler.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusDonar a conéixer el món dels fermentats, nocions bàsiques que ens faran entendre el gran potencial de la fermentació en la cuina. Els fermentats ens donen nous sabors, aromes i textures; i també poden aportar beneficis nutricionals i per a la salut.
ContingutsIntroducció als fermentats, història; què és,el procés de fermentació, tipus, aliments fermentats comuns i d'altres cultures. Receptes que elaborarem:
- Chucrut
- Iogurt
- Quefir d'aigua: diverses elaboracions
- Quefir de llet
- Massa mare
- Kombucha: diverses elaboracions
- Hidromiel
- Kimchi
- Tepache
- Amazake
- Gasosa fermentada: Diverses elaboracions
- Shrubs
- Espàrrecs i tomaques seques adobades
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA