Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN02424: CUINA SENSE FOC

De 04/03/2024 al 05/03/2024
Obert
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horaride 15:30 a 19:30 h
Duració8 horas
DocentsCORRAL CABRERIZO, BASILIO
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Compartir aquest curs
Dirigit aPersonal de cuina/rebosteria: Caps de cuina, cuiners, rebosters, caps de partida, ajudants, preferentment ocupats/des del sector turístic i hostaler.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusConéixer les diferents tècniques de treball per a la cuina sense foc, i com aplicar-les a la rutina diària de treball.
ContingutsQuè es coneix per cuina sense foc? Aplicació en cuina de la cuina sense foc Tècniques que s'utilitzen en la cuina sense foc - Tàrtars - Carpaccio - "Sashimis, Ceviches i Tiraditos" - Marinats - Sopes fredes - Ensalades - Fermentats i Adobats Tècniques aplicades: - Tàrtar de Gamba Roja amb Ruca, Granada adobada i crema de mostassa i ruca - Carpaccio de Presa Ibèrica marinada i Bolet de card amb pesto de Fruita seca - Sashimi de Tonyina amb Maionesa de Wasabi i Vinagreta Asiàtica - Ceviche de Corbina amb Mango sec i Llet de Tigre de Maracujà - Tiradito de Llobarro, amb Oli de Coriandre, Gingebre Adobat i Maduixes CRU - Salmó Marinat al Whisky de Malta amb Gel d'Anet i Fresa de Truita - Crema Freda de Carabassa, Coco i Gingebre, amb Xile i Nap Daikon - Ensalada Grega al Poal - Bresquilla Marinada amb Crema de Cirera i Gelat d'Alfàbega
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos