FN02425: SERVICI I TAST DE FONDELLOL SUBMARÍ
De 12/05/2025 al 12/05/2025
Obert
Termini d'inscripció de 21/02/2025 a 08/05/2025
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horaride 09:30 a 13:30 h
Duració4 horas
DocentsPEREZ JOVER, EMILIO
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusLa divulgació d'este innovador procés enològic, que es troba unit a la sostenibilitat marina, aportant coneixements i idees per al disseny d'experiències de enoturisme úniques en el món, així com la seua relació amb el fondellol, vino històric de la nostra regió.
Continguts1. Introducció i antecedents
1.1 La criança Submarina
1.2 Antecedents Històrics
1.3 Caves submarines
2. Veritats i Mentides
2.1 El vi envellit sota la mar és millor
2.2 El vi fa gust de mar
2.3 Els cellers submarins poden visitar-se
2.4 Els vins criats sota la mar són caríssims
2.5 Sota l'oceà el temps s'accelera
2.6 Les gàbies de vi perjudiquen el medi ambient
3. Factors que influïxen
4.1 Llum
4.2 Pressió
4.3 Gravetat
4.4 Temperatura
4.5 Corrents i marees
4.6 Micro vibracions
4. Tastos pràctics demostratius
Anàlisi sensorial:
7.1 Fase visual
7.2 Fase aromàtica
7.3 Fase gustativa
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA