Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN02625: CRAFT BEER: PRESENTACIÓ I TAST DE CERVESES ARTESANALS

De 10/06/2025 al 10/06/2025
Obert
Termini d'inscripció de 21/02/2025 a 09/06/2025
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horaride 09:30 a 13:30 h
Duració4 horas
DocentsLOPEZ BALLESTER, FRANCISCO JAVIER
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Compartir aquest curs
Dirigit aPersonal de Sala, preferentment professionals en actiu
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusProporcionar als participants un coneixement integral sobre l'elaboració, el gaudi i la cultura de la cervesa artesanal
Continguts1. Introducció a la cervesa artesanal. 2. Història de la cervesa i la seua evolució. Diferències entre cervesa industrial i artesanal. Moviments globals de la cervesa artesanal. Ingredients de la cervesa: 3. Procés d'elaboració: Malta: Tipus de maltes i la seua influència en els sabors i colors. Llúpol: Tipus de llúpols, amargor, aroma i els seus efectes en la cervesa. Llevat: Tipus de llevats, el seu rol en la fermentació i en els estils de cervesa. Aigua: Com la qualitat i la mineralització de l'aigua afecten el sabor final de la cervesa. Maceració: Com s'extrauen els sucres de la malta. Bollit: Addició de llúpol i la seua influència en el sabor. Fermentació: Tipus de fermentació (*ale *vs. *lager) i control de la temperatura. Embotellat i envasat: Com evitar contaminacions i conservar la frescor. Estils de cervesa. 4 . Anàlisi dels principals estils de cervesa artesanal (*IPA, *Stout, *Porter, *Pilsner, *Witbier, etc.). Característiques de cada estil: color, sabor, aroma i cos. Diferències entre cerveses d'alta i baixa fermentació. Tast i anàlisi sensorial: 5. Tècniques de tast: observació, olfacte, gust. Identificació de sabors i aromes: malta, llúpol, llevat, efectes de la fermentació. Maridatge de cerveses amb aliments. Innovació i tendències en la cervesa artesanal: 6. Noves tendències i estils emergents. Ús d'ingredients no convencionals (fruites, espècies, herbes). Tendències sostenibles i de producció responsable. Aspectes comercials i culturals: 7. Com llançar i gestionar una cervesera artesanal. La importància de la marca i el màrqueting en el món de la cervesa artesanal. La cultura de les cerveseries artesanals: des de la fabricació fins a la comunitat. Tast dels seus estils
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos