FN02825: TALLE I PRESENTACIÓ DE PERNIL
De 16/06/2025 al 17/06/2025
Obert
Termini d'inscripció de 21/02/2025 a 12/06/2025
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horaride 09:30 a 13:30 h
Duració8 horas
DocentsGALLEGO NAVARRO, JUAN FRANCISCO
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusAplicar les tècniques de tall, tast del pernil i emplatat, considerant els processos i condicions, així com les propietats i característiques d'aquest.
Continguts1. Orígens del pernil.
2. Característiques principals del pernil blanc i ibèric.
3. Les denominacions d'origen.
4. Saber comprar amb criteri.
5. Classificació dels ganivets
6. Breu exposició dels útils necessaris per al tall del pernil, explicació del per què, dels diferents tipus de ganivets i la utilització de cada un.
7. Manteniment de ganivets. Com es dona chaira.
8. Les parts del pernil.
9. Escorçament del pernil.
10. El tall del pernil.
11. Presentació amb el plat.
12. Formularis i passos del tast del pernil.
13. Seguretat i higiene. Donar la importància necessària d'estes facetes a l'hora del tall.
14. Suport perniler
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA