FN02924: TALLE I PRESENTACIÓ DE PERNIL
De 19/02/2024 al 20/02/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 15/02/2024
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 09:30 a 13:30 h
Duració8 horas
DocentsGALLEGO NAVARRO, JUAN FRANCISCO
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusAplicar les tècniques de tall, tast del pernil i emplatat, considerant els processos i condicions, així com les propietats i característiques d'aquest.
Continguts1. INTRODUCCIÓ
2. EL PERNIL 2.1. Coneixement de la fisiologia de l'animal.
2.1.1. Característiques físiques i beneficis nutricionals del pernil
2.2. Procés d'elaboració del pernil
2.3. Factors i indicadors de qualitat de la matèria primera.
2.3.1. Raça.
2.3.2. Alimentació.
2.3.3. Procés d'elaboració.
2.3.4. Denominacions d'origen.
2.4. Meticulositat higiènica en el maneig de les peces
3. TALLE I DESOSSE DEL PERNIL
3.1. Com fixar el pernil en el perniler.
3.2. Eina i instrumental necessari per a tallar pernil
3.3. Parts del pernil.
3.4. Pelat del pernil
3.5. Tall del pernil. Obtenció del màxim rendiment.
3.6. Finalització de l'os de pernil.
3.7. Desosse del Pernil.
3.8. Conservació i consum
3.8.1. Ambients. 3.8.2. Temperatures.
3.8.3. Proteccions.
3.9. Maridatge.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA