FN03124: CUINA DE BRASES I MARIDATGE AMB COCTELERIA
De 27/05/2024 al 28/05/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 11/03/2024 a 24/05/2024
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 09:30 a 13:30 h.
Duració8 horas
DocentsLOPEZ BALLESTER, FRANCISCO JAVIER
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPersonal de restauració, preferentment ocupats/des del sector turístic i hostaler.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusAprendre com oferir la cuina de brases de qualitat i maridar amb glops preparats per al tipus de cuina especialitat en fumats i coccions
Continguts- Combustibles
- Accessoris i utensilis
- Tècniques de cocció
- Temperatures de cocció dels aliments
- Breu història del fumat
- Què és el fumat d'aliments?
- Tècniques de fumat
- Fustes per a fumar - Fumat en calent
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA