FN03925: PERFECCIONAMENT DE CUINERS/ES: ARROSSER/A
De 15/09/2025 al 06/10/2025
Obert
Termini d'inscripció de 11/07/2025 a 06/09/2025
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horaride 09:00 a 14:00 h.
Duració80 horas
DocentsDE PAZ REGIDOR, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Objectius- Diferenciar clarament les tècniques i processos per a l'elaboració d'arrossos.
- Capacitar a els/as assistents per a l'elecció de l'arròs i producte més adequat en cada ocasió.
- Dominar l'elaboració de fons específics (carns, aus, peixos, mariscos, verdures i mixtos).
- Preparar guisats base per a arrossos melosos o caldosos.
- Conéixer l'elecció de recipients i elaborar picades i emulsionants.
- Aconseguir el punt de cocció òptim i presentacions professionals dels arrossos.
Continguts- Coneixement dels diferents arrossos, les seues propietats i peculiaritats per a arrossos melosos i caldosos.
- Elaboració de fons específics (carns, aus, peixos, mariscos, verdures i mixtos).
- Elaboració de guisats base per a desenrotllament amb arrossos de tipus melós o caldós.
- Elecció dels recipients d'elaboració (acer inox, ferro colat, fang, olla exprés).
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA