FN04722: CROQUETES ESPECIALS
De 12/09/2022 al 15/09/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 07/07/2022 a 08/09/2022
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:00 a 14:00 h.
Duració20 horas
DocentsDE PAZ REGIDOR, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusComprendre clarament les tècniques i processos per a l'elaboració de masses destinades a l'elaboració de croquetes. Així com tipus d'arrebossats fregitel·les i salses d'acompanyament
Continguts- Coneixement de les diferents masses que es poden elaborar amb distints mètodes i productes com a farines diverses, creïlles, molla de pa gelatines o arròs.
- Elaboració de les diferents masses així com l'elaboració dels farciments amb carns, embotits, peixos maricos o verdures.
- Tècniques de porcionado , tirat i arrebossat amb diferents cobertures (pa ratllat, panko, cereals, fruites seques , espècies, etc..
- Elaboració de fregitel·les, enfornats o vaporitzat
- Elaboració de salses apropiades per a l'acompanyament i presentació
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA