Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN04922: ELABORACIONS BÀSIQUES I PLATS ELEMENTALS AMB PEIXOS, CRUSTACIS I MOL·LUSCOS

De 19/09/2022 al 11/10/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 07/07/2022 a 16/09/2022
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 09:00 a 14:00 h.
Duració80 horas
DocentsDE PAZ REGIDOR, JUAN JOSE
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusComprendre clarament les tècniques i processos per a l'elaboració de plats amb peixos crustacis i mol·luscos
Continguts- Coneixement dels productes a tractar, les seues propietats i peculiaritats a l'hora de ser empleats en l'elaboració dels plats proposats. - Pre-elaboración dels productes assenyalats (recepció, neteja, porcionado, envasament i conservació) - Elaboració de guisats, sopes, cremes, fregitel·les, escabetxos, marinats, cebiches, arrossos, planxa, forn, etc... - Disseny i emplatat de les preparacions (guarnicions, salses i guarniments
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos